4 Okt

Kanelbullens dag

Jag gör inte ofta bullar, helst undviker jag jäst-bakeri så långt det går. Men är det kanelbullens dag så är det, jag var ju bara tvungen att göra en laddning! Och vet ni? Det blev faktiskt riktigt lyckat! Annars tycker jag att det är svårt att få till fluffigheten, de blir lätt torra eller hårda, men de här blev bra. Perfekt eftermiddagssyssla när regnet öser ner och man känner för att inte sticka ut näsan utanför dörren på hela kvällen.

Plugga måste jag tyvärr göra. Ni hör, till och med bullbakning hamnar före pluggpunkten. Det är väl därför jag får tummen ut att göra allt möjligt i och för sig, eftersom pluggandet hägrar i horisonten. Och jag som brukar sätta pluggstopp vid 20 eftersom alla bra program börjar då och nu är klockan 19.41. Det blir kort men intensivt antar jag! Och så måste jag ju hinna med en bullpaus också. Jag är en upptagen kvinna! Nu: Hej bullar!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)