1 Okt

Tepåsar när de är som bäst

Det är märkligt hur ”plugga”-punkten på att-göra-listan alltid verkar komma i sista hand? Nu har jag paketerat halsbandsbeställningar, gjort nya halsband, tvättat, städat, bokat Stockholmsresa, gjort äppeldricka och fortfarande har jag inte kommit igång med plugg-punkten. Det är nog för att jag inte kan komma till ro med studerandet ifall jag inte har det snyggt och prydligt runt omkring mig, och inte har massa saker i hjärnan att fundera på. Det är bara det att helt plötsligt har komma-i-ordning-proceduren tagit hela dagen och inte ett enda litet studerande har gjorts…

Jag har till och med hunnit göra en liten gå-bort-present som jag tänkte tipsa om. Tepåsar är ju en populär gå-bort-present, förpackningarna är ofta söta, teet luktar gott och de flesta tycker om det! Jag vet inte vad ni tycker, men ibland kan faktiskt de klassiska tepåsarna vara rätt praktiska trots att man egentligen måste tycka om löste mer. Men tepåsar går liksom snabbt och lätt, man slipper diska de där tebollarna som det alltid fastnar små tefrön i och det kommer inte något te utanför när man doppar i koppen.

Ifall man då vill göra något lite annorlunda, inte har tid att göra eget te och vill ha ett tillfälle att pyssla, då kan man göra sina egna små tepåse-lappar. Man klipper och klistrar någon trevlig form, limmar ihop kring tepåse-snöret och lägger i någon fin ask eller kanske en fin burk som man har hittat i någon secondhand-butik. Det brukar finnas massor med fina burkar! Eller så tar man bara en glasburk och fäster ett litet tyg över locket med ett ett snöre.

Nä, vet ni vad. Nu har jag ingen punkt kvar på min att-göra-lista förutom plugg-punkten. För övrigt tror jag att jag slog rekord i antal bindestreck under det här inlägget. Femton stycken under samma inlägg verkar det som (och då tog jag ändå bort några överflödiga!).

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)