23 Sep

Dessa efterlängtade paket

Kan ni tala om för mig varför det är så mycket roligare att ge bort en present som är i en liten papperspåse? Det finns något mysigt med att räcka över en liten påse, jag är verkligen inne i en papperspåse-period. Ännu bättre är det att Åhlens har kommit till staden för de har massor med fina påsar i olika färger! Dock är jag mest för kartong-brun. Det känns lite trevligt genuint sådär.

Däremot är jag inte förtjust i att bara ha en påse och inte slå in paketen! Paketen måste självklart slås in, annars blir det ju ingen överraskning.

Idag när vi skulle till Jakobs kusin Elsa hade jag cirka fyra minuter på mig att slå in, det vill säga, tiden det tog för Jakob att raka sig. Men saker kan faktiskt vara roliga trots att det blir stressigt, men jag kände verkligen att jag började längta efter att få sitta och göra superfina paket som får ta hur lång tid det vill. Med olika lager av presentpapper, massa snören, ett snyggt hemmagjort kort, en matchande dekorerad påse – ja, ni fattar. Det är ju snart jul så..

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)