22 Sep

Finn ett fel

Titta på den här bilden, mina vänner. Finn ett fel. ”Nämen”, tänker kanske ni, ”hon har en levande blomma! Undra hur många minuter den har funnits”. Eller ”Oj, det där var svart och vitt. Trist.” Men det är inte rätt. Eller det kanske är rätt, men det är inte det jag tänker på.
Om ni tittar riktigt noga på bilden, studerar den nära, nära så ser ni en liten, diskret sladd som hänger från teven. ”Den såg vi inte!” tänker ni INTE, för denna sladd tar över hela bilden. Hela vårt vardagsrum. Den tror att den bestämmer här i huset, att den kan göra som den vill. Den kan hänga där, ful och förstörande, och vi måste lyda. Vi har inget val. Ibland på nätterna när den sover går jag upp ur sängen. Försiktigt, försiktigt sätter jag ner mina fötter på det dammiga trägolvet och trippar ut till vardagsrummet. Det knarrar! Jag stannar, fort, lyssnar efter en sladdrörelse. Ingenting. Jag kommer fram och sträcker ut min hand. Nu måste det gå fort. Ett. Två. TRE. Sladden rycks ut, viras ihop och slängs ner i närmaste låda. ”Hahaha!” skrattar jag hysteriskt när vinsten är min. Triumf! I samma ögonblick vaknar Jakob, vandrar upp och tittar på mig. Han står där tyst. Skakar på huvudet, plockar upp sladden ur lådan och sätter tillbaka den. Går och lägger sig igen.

Sladden har vunnit. Och när jag passerar den med sänkt huvud kan jag slå vad om att den ler hånfullt med sin sladdmun. En dag, sladden. Jag säger bara, en dag…

I övrigt håller sig möblemanget lugnt. Inga demonstrationer på senaste tiden. För övrigt är min och Jakobs lilla familj äntligen komplett igen! Det vill säga, Jakob är hemma. Undrar om man kan kalla två personer en familj? Troligtvis inte (EDIT: Jag googlade och det verkar som att en familj är en grupp, alltså inte bara två). Vad gjorde Emma igår tänker ni? Igår spenderade jag kvällen med Hanzenspartaj på Challenge, fick bland annat se en läcker modevisning! Plötsligt händer det, nattlivet i Piteå, here I come! Eller ja, igår alltså.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)