10 Sep

Någon spelar ett spratt

Tänka sig, det blev en båttur igår ändå! Finvädret höll ut hela helgen och vi körde hela vägen från Småskärsudden till Arnemark. Jakob passade på att ta sig sin sista wakeboardtur i isvattnet (det kändes så) och var nöjd och glad. Jag var också nöjd och glad, bara för att livet var härligt!

För övrigt fortsätter mina märkliga och långa drömmar på heltid. Det känns som att det är värre än någonsin och för ett par dagar sedan var jag bara tvungen att googla på ”konstiga drömmar varje natt”. Gissa vad de första tio träffarna handlade om? Jo, att man fick konstiga drömmar när man var gravid.. Jag skrattade till där jag låg i sängen och sa något om det till Jakob, vände på mig och somnade. Det gjorde inte Jakob. Han googlade själv. Men google spelar som vanligt små spratt med sina ”sökare” och på grund av ens tidigare sökningar får man ett eget resultat. Jakob fick därmed inte tio träffar om graviditet. Det fick jag. Märkligt, jag som inte brukar..? Eller..?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)