8 Sep

Ett sådant där antiklimax…

Båt – tänkte vi när vi vaknade idag. En fantastisk, härligt strålande höstdag – som gjord för en båttur! Vi förberedde oss, åkte ut till hamnen, Jakob drog på sig våtdräkten och gjorde sig redo för wakeboard. Jag tog fram kameran, satte mig längst bak i båten och vände ansiktet mot solen. Höstvärme, härligt! Vi lossar repen och Jakob vrider om nyckeln för att starta båten. Ingenting. Noll, zero. Batteriet är stendött. Vilket antiklimax! Efter mycket ”försöka-hitta-ett alternativ-som-går-att-fixa-på-plats” fick vi ge upp. Häpp. Jaha. Kanske imorgon?

Vi drog iväg och såg fotboll istället, det funkade rätt bra också. ”Fotboll en fantastisk höstdag” låter nästan lika bra som ”Båt en fantastisk höstdag”. Men bara nästan..

Nu tänker jag avslöja vad jag har längtat till ikväll. Ett program. Ett program som jag inte varit särskilt intresserad av tidigare säsonger men som jag helt plötsligt känner att jag väldigt gärna tittar på. Okej, nu säger jag det. Ett, två, tre. Nu gör jag det. NU! Okej. Körslaget. Japp, ni läste rätt – Körslaget! Och vet ni varför? För att det är en sådan himla svängig reklam! ”I´m a star up in the skyyy, oh, oh, I´m the worlds greatest..”. Det svänger ju! Plus att man måste längta till program som Anders Bagge medverkar i. Det kan inte annat än bli bra!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)