28 Aug

Gjiisar och biijar

Idag drog jag på mig svart bomullsklänning, vinröda strumpbyxor, virade en sjal runt halsen och tog fram kängorna. Det är nämligen höst nu! Jag har börjat få höst i huvudet men jag har inte sett runt omkring mig i naturen och insett att det även börjar bli höst där. För mindre än två veckor sedan var på på Pottan och badade? Och nu går jag i kängor?? Det är snabba ryck!

Gårdagen spenderades på Ikea, jag hakade på broder och Elina i deras köpa-allt-till-första-lägenheten-handling! Väldigt trivsamt och väldigt skönt att bara gå och smyghandla ett par saker för en gångs skull! Idag hänger jag med mamma och en sjuk lillan. Vi har lekt och sett små korta barnprogram. Det finns två favoriter. ”Olivia” som handlar om en familj med tecknade grisar och sedan Racerbilen Rory som handlar om – just det, racerbilar. Cecilia kommer fram till mig i fotöljen, håller sin hand på min kind, tittar mig djupt i ögonen och säger ”gjiisar?”. Då ser vi på grisarna. Sedan går det ett par minuter och så kommer hon fram igen, lägger sin hand på min kind, tittar mig i ögonen och säger ”biijar?”. Och då ser vi bilar. Sedan pendlar vi sådär. Äter lite melon emellanåt. Vad gör ni själva en tisdag som denna?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)