21 Aug

Nya halsband

Jag tyckte det var dags att skapa några nya färger till halsbanden så idag kan jag presentera färgerna lime, senapsgul och vinröd!

Klicka på fliken ”Halsband” och beställ väldigt gärna ett halsband att ge bort eller använda själv! Det är så otroligt roligt att få en anledning att pyssla och skapa! Ett halsband kostar 120 kronor och då ingår frakt – och en egengjord ask såklart. Allt för att få pyssla lite till..

Nu finns även en Facebook-sida för halsbanden så gå gärna in och gilla! Sidan heter ”Älskad” och där kommer det att finnas tävlingar, nyheter och annat smått och gott!

21 Aug

Lyxbrunch och en ensamdag

Igår började alla barn och ungdomar skolan. Vad gjorde jag? Jag åt brunch med tjejerna under förmiddagen! Det kallar jag ledighetslyx.

Nu, mina vänner, nu ska jag pyssla på här hemma. Bara göra små trevliga saker – som jag har längtat! Ha en Emma-dag helt enkelt. Det var på tiden.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)