18 Aug

EN LOSKA I ANSIKTET

Det här är ett skämt. Jag är ett skämt. Som ni kanske vet kallar Jakob mitt lilla fönsterväxthus för Treblinka. Jag har hävdat att det inte är mitt fel att blommorna i denna lägenhet inte vill leva, det finns säkerligen massa andra anledningar till att de vissnar… Men nu får det verkligen vara nog, igår eftermiddag köpte jag mig en ny blomma till köket och jag valde den piggaste och ståtligaste av alla. Det här är alltså mindre än ett dygn sedan. Vad tror ni jag möts av idag?

Blommorna häcklar mig! De spottar mig i ansiktet! De räcker ut tungan och jag hör bara: ”Na, na, na, na, na, naaa” i mitt huvud. Ena blomman har, trots sitt extremt pigga utseende under gårdagen, alltså valt att böja på nacken – i ren protest om ni frågar mig. Vad har jag då gjort undrar kanske du? Har jag övervattnat, lagt dit något mystiskt växtextrakt, varit för hårdhänt i min hantering? Svaret är: ingenting! Jorden var fortfarande blöt igår så jag har inte hunnit vattna eller spraya en endaste liten dust på den! Jag måste verkligen börja läsa på om det här, annars kommer även alla blommor i framtiden att gå en säker död till mötes.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)