17 Aug

LÄNGE LEVE RADION

Jag kan inte tro det, men jag är klar med höststädningen! Klar, finito! Hjälp vad många timmar det tog. Men nu är det i stort sett fint i varenda liten låda och varenda liten skåp och allt är tvättat. Nu är det bara handlingen kvar och sedan ska jag bara göra roliga saker nästa vecka!

För övrigt har radion varit min vän idag. Radio är, enligt mig, ett underskattat medium. Jag lyssnar nästan alltid på P1 och vet ni vad jag tycker är så fint med radio? Det är att man tvingas lyssna på det som är just då. Förstår ni hur jag tänker? Idag måste vi hela tiden välja allt, vi gör Spotify-listor, laddar ner podcasts, ser på Svt Play och så vidare. Det kan bli lite tröttsamt om ni frågar mig. När man sätter på radion så har man inget val mer än på vilken kanal man ska lyssna, sedan är det bara att höra det som bjuds. Jätteskönt! En radioföljetång del 4 där du inte hört de tidigare delarna, Ring P1, en dokumentärrepris från Kina, sommarprat med författaren Amanda Svensson, lite nyheter och så vidare. Det mesta är faktiskt rätt intressant och blir det ointressant så stänger man bara av öronen ett tag, tills något intressant fångar ens intresse.

Nu – handling!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)