16 Aug

INNEJOBB MED RISK FÖR VÄRMESLAG

Jag har känt mig lite tragisk idag, men bara lite. Jag skulle iväg och jobba med konfirmanderna kl 13 och kunde helt enkelt inte låta bli att börja rensa i sovrummet innan – trots sommarvärmen utanför dörren. Jag tycker det är så trååååkigt att just rensa men varje höst får jag ett enormt sug av att helt enkelt bara få det gjort, tömma det där skåpet som det bara proppas in saker i, sätta in papper i pärmar, våga öppna den där lådan som inte går att stänga efteråt. Ibland fuskar jag när jag rensar. Jag har tillexempel vissa burkar kring skrivbordet som är ”plockburkar”. Där öser jag ner allt smått och gott som jag inte har en aning om vad det är/om det kommer behövas/var jag annars ska lägga det. Men det gör inget. Där kan det gott få ligga.

Och när allt tråk-göra är gjort så är det lekande lätt att göra ”storstädningen” sen med allt det synliga jobbet. Eller ja, lättare i alla fall.

För övrigt njuter jag till tusen av semesterdagar och försöker ta dagarna som de kommer. Igår blev jag tillexempel bjuden på kex&ost-kväll hos Sofia, det är onsdagslyx det!

När jag sedan har kommit i ordning med lägenheten så längtar jag ihjäl mig efter att få pyssla och baka, jag har långa listor på saker jag vill hinna göra innan skolan! Det blir även lite nytt kring halsbanden så håll utkik. Åh, vad kul det ska bli!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)