27 Jun

ÅTERKOMMANDE TREND

Det är märkligt det där med familjesammankomster, när vi var små följde man såklart jämt med. Släktkalas var ju veckans höjdpunkt! Men i mitten av tonåren någon gång så började man sakta men säkert droppa av, man följde med när man kunde men ofta fanns det något annat som hamnade före. Nyår, midsommar, då hängde man med polare.

Men ju äldre vi blir, desto fler börjar kommer tillbaka till familjesammankomsterna. Nu var vi helt plötsligt ett helt gäng med ungdomar på familjens midsommarafton, bland annat alla vi syskon med partners. Verkligt trevligt! Vi passade såklart på att ta kort, man måste ju ta chansen.

Från vänster; Martin, Elina, jag, Cecilia, Jakob, Sarita och Viktor. Och jag ber om ursäkt ifall ni bländas av min, Cecilia och Jakobs lilla trio i mitten. Vi har inte hunnit sola, okej?

Kvällen spenderas framför EM. Eller tja, jag gör mest annat. För att se det svenska landslaget spela, det är en sak. Men Spanien-Portugal? Det är ju inge kul att se fotboll ifall man inte hejar på någon? Eller, har jag missat något? Tur att vi har trevligt sällskap!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)