24 Jun

FEJK-SEMESTER OCH STÄDNING

Den här helgen har verkligen varit super, om alla helger är som den här i sommar så kommer jag inte alls att må dåligt över att jag jobbar resten av sommaren. Som idag tillexempel, så har vi varit på Storstrandsmöte och sedan har vi hängt hos kusinerna hela dagen faktiskt. Spelat kubb, volleyboll, ätit pizza och spelat spel. Färg har vi också fått! Som små kräftor satt vi allihopa och spelade spel såhär på kvällskvisten. Med jämna mellanrum påpekade alltid någon att det minsann hettade i ansiktet. Som att någon skulle ha glömt bort det!

För övrigt är det en stor kväll imorgonkväll. I vår lägenhet brukar det vara jag som står för storstädningarna. Av tre anledningar. För det första brukar Jakob sällan påpeka att storstädningar behövs, alltså är det inget han själv tar initiativ till. För det andra innebär mitt skolplugg att jag ofta är den som kan vara hemma en dag mitt i veckan (skulle aldrig storstäda på helgen, där går gränsen) och då gör jag det hellre på dagen än att vänta på att Jakob kommer hem. För det tredje tycker jag oftast om att städa själv, det kan faktiskt vara rätt trevlig. Jag städar på mitt eget sätt varje gång, lyssna på podcast och gör allt i en specifik ordning. Och sedan är jag klar och nöjd.

Men nu när jag också jobbar så hinner jag ju inte det så därför har jag utlyst en storstädningskväll imorgonkväll! Detta ska bli mycket spännande! För det första kommer det vara kväll, jag kommer att vara trött och eventuellt lite grinig efter en lång dag. För det andra ska vi alltså göra det tillsammans. Jakob kommer vilja göra det på sitt sätt och jag kommer inte kunna låta bli att påpeka att jag tycker det är bättre att göra på mitt sätt. Är vi fortfarande ihop på tisdag så klarar vi allt. Nej, jag skojar, så illa är det inte. Men spännande – ja, det ska det bli!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)