18 Jun

SNABBA SKIFTNINGAR

Oj vad saker kan vända fort! Igår vid middagstid var jag inställd på att ha två lediga semesterveckor till, varav en helledig tillsammans med Jakob, innan sommarjobbet drog igång. Idag började jag första dagen på sommarviket som jag fick förlängt på igår kväll. Tur att jag har så fantastiskt jobb, annars hade jag nog gråtit en skvätt eller två över att livet inte vill att jag och Jakob ska vara lediga tillsammans. Eller ja, det handlar nog om våra prioriteringar också, av någon märklig anledning prioriteras alltid pengar, jobbmöjlighet och CV högre än egentid – ”det hinner vi nog med senare”. Men någon gång, någon gång är det även våran tur. Jag får tänka att när det gäller jobb så får vi stå ut med att det här är lite hundår när det gäller att helt enkelt tacka ja till allt man erbjuds! Sedan får vi se till att njuta lite extra av lediga helger och kvällar istället.

Som i kväll tillexempel, i kväll har jag njutit av den fantastiska uppfinningen polkagrissås som finns att köpa på ICA! Den tillsammans med jordgubbar och SIA´s polkagrisglass – fantastiskt!!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)