11 Jun

TAVELBRICKA I VARDAGSRUMMET

Jag var till Repris igen förra veckan och hittade massor med trevligt krimskrams som jag ska pyssla med, för bara några guldtior! I sådana stunder så längtar jag verkligen till ett hus där jag kan ha en egen liten boda/pysselhörna där jag kan hålla på med sådant när jag vill. En liten mysig boda som jag kan inreda och låta min pyssliga och second handiga sida komma fram. Hänga upp massa missmatchande, egengjort plotter som tillsammans blir fantastiskt mysigt! För i övrigt är jag nämligen inte så krimskramsig, jag vill egentligen ha det ganska ordnat och cleant runt mig .”Var sak har sin plats”, ni vet. Jakob längtar nog också tills jag har en egen plats eftersom han verkligen inte är så pepp på att jag drar hem loppisfynd som jag just nu har i min pysselfabrik – det vill säga vardagsrummet. Jag skaaaa plocka undan, jag lovar!

Men medan allt fortfarande är framme så passade jag på att göra en tavelbricka av en gammal tavelram som jag hittade. Det var superenkelt, jag valde bara ett passande scrapbooking-papper, klippte ut efter kartongen i tavlans form och la det under glaset! Lätt som en plätt!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)