6 Jun

HALSBAND – TILL FÖRSÄLJNING!

Nu ni, nu händer det saker! Efter att jag gav älskad-halsbanden i morsdags-present till nära och kära så insåg jag att det faktiskt var ett rätt fint budskap – att vi är älskade. Av människor runt omkring oss, men förhoppningsvis också av oss själva!

Så därför har jag skapat ett speciellt mönster och nu tänker jag att alla som vill ska få möjlighet att köpa sig ett älskad-halsband, till sig själv eller att ge bort till någon man vill ska få känna sig älskad!

Det finns åtta olika färgvarianter och ett halsband kostar 120 kronor. Uppe till höger finns en flik som är döpt till ”Halsband”, gå dit och kika vilka som finns att välja på och skicka hemskt gärna iväg en beställning till emma@hemmahosemma.com! Alla halsband levereras självklart i en dekorerad, egenvikt ask!

Hoppas ni tycker om dem, det här kommer bli fantastiskt roligt! Kommentera gärna ifall det är något som ser konstigt ut med sidan, ifall det är något som är oklart eller ifall ni inte hittar den!

6 Jun

VAD ÄR VÄL EN BAL PÅ SLOTTET?

Förresten så var det ju baaal igår! Alltid lika trevligt att titta, trots regnet igår. Det känns dock som att antalet människor man känner minskar för varje år, men om inte annat så får man njuta av mycket vackert!

Jag sminkade Johanna (sista bilden) inför balen och det är alltid lika roligt! Jag hade ju faktiskt en period när jag funderade på att bli Make up-artist. Det ni, det hade varit något!

6 Jun

RABARBERSYLT MED KANEL

Jag testade något nytt härom dagen, nämligen att göra rabarbersylt med kanel. Det blev mycket gott! Jag älskar när man gör något som man sedan inte riktigt vet vad man ska ha det till, men jag använde i alla fall sylten på gröten och sedan har jag tänkt göra någon liten kaka av det hade jag tänkt.

Receptet gjorde jag lite efter behag, men typ såhär!

2 stänger rabarber
2 dl vatten
2,5 dl syltsocker
2 tsk kanel

Gör såhär:
– Hacka stängerna i mindre bitar
– Koka upp vatten, rabarber och socker tills sockret har smält och låt sedan koka några minuter.
– Ta av kastrullen från plattan, häll i kanel och låt svalna.
– Häll upp på rena och torra burkar!

För övrigt ser jag faktiskt att solen börjar kika fram, efter en snart dryg vecka med konstant regn. Välkommen sol, välkommen!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)