27 Maj

VÅRA ÄLSKADE MAMMOR

Mors dag idag! Vilken bra dag mors dag är. En speciell dag då vi får uppmärksamma våra fina mammor, mormorsar och farmorsar (aningen tveksam till mormor och farmor i plural). Det brukar även vara en dag av pusslande med många att hälsa på, men jag tror faktiskt att vi måste dela på oss idag, jag och Jakob, för denna dagens timmar räcker inte till annars!

Till mormor och våra små mammor har jag i år gjort halsband. Olika mönster i bakgrunden och sedan står det med svag text ”Älskad”. För det är ju precis det de är!

Sedan la jag såklart dem i askar som jag har vikt. En helt hemmagjord present, det är alltid kul att ge! Och tack så hemskt mycket Johanna för att jag fick snylta material!

Ha en bra dag och ta hand om din mamma!

27 Maj

BLOGGKÄRLEK

Härliga söndag! Här sitter jag med balkongdörren öppen, läser bloggar och känner mig såhär glad.

Därför tänkte jag att jag skulle ge lite bloggkärlek!

Inspirerande bloggar som jag läser är:

Clara Lidström – En kreativ och duktig person som lägger upp fantastiska bilder på mat, pyssel, hennes son Bertil och hemmet.

Therésia Erneborg – Hittar du inte något som verkar gott på hennes blogg, då kan du sluta äta på momangen. Bakverk, marmelader, kakor, ja, allt finns där!

Isabella Löwengrip – Jag älskar personer som vågar göra det de brinner för och att de sedan är duktiga på det är ju helt klart inspirerande!

Hanna Persson – Den här tjejen är helt galen men bara så kul. Läääs!

Jessica R Larsson – Min fina PT-vän vars kreativitet jag skulle kapa ett finger för. Fantastiska bilder!

De här bloggarna läser jag slaviskt. Andra bloggar jag läser slaviskt är Johannas, Hannas, Annas, Evelinas och några till.

Har ni några bloggare som ni bara älskar?

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)