24 Maj

ASKAR OCH SVUNNA TIDER

Ja ni, visst är det tur att man har en blogg så att man kan tänka lite högt och ge sig själv bra idéer ibland. För gissa vad jag gjorde idag när jag fick ett par timmar över? Jo, vek askar såklart! Och jag vek och vek och vek.. Det var riktigt trivsamt och om ett par dagar kommer en guide så ni själva kan vika er några askar ifall andan faller på. Lite klurigt dock att visa enbart med bilder och text, helst skulle man ha haft ett videoinlägg till det. Men jag ska göra mitt bästa!

För övrigt har jag haft en fenomenalt trevlig kväll. Jag och mina kära bröder med våra respektive har ätit ute och varit på bio. På en tooorschdag!? (refererar till Johan Glans i Kvarteret Skatan. Om ni vet.. ) Det är rätt märkligt, jag, mina bröder och våra partners. Sex vuxna människor! Tänka sig, när hände det? Jag minns så väl när jag och min kusin Lina satt och pratade om när våra bröder skulle vara vuxna män!? Ha, så konstigt! Minns speciellt ett tillfälle för många år sedan när Linas lillebror Petter ville låna datorn som vi absolut spelade Sims med just då (och troligtvis hade gjort i några timmar) och då kunde vi inte föreställa oss en icke surrande Petter som skulle ta studenten, få mörk röst, bli seriös och bli man?? Nu ska vi inte förhasta oss och kalla de små 17- och 18-åringarna för män än, men de är på god väg och bara det är ju skrämmande!

Ack, det var tider det.. Men sicken tur att det fortfarande är tider!

24 Maj

IN MED DET NYA

Nämen! Titta vad den försvunna kreativiteten fick ta sig an? Tyckte det var dags att testa en ny bloggdesign. Säg gärna vad ni tycker! Är den gräslig är det ju bara att byta tillbaka, snabbt och lätt! Själv har jag inte riktigt bestämt mig, just nu känns det mest ovant.

Men, jag ska ge det några dagar hade jag tänkt!

När vi lika håller på med förändring så kan ni väl passa på att kommentera här ifall det är något ni vill se mer/mindre av på bloggen? Det skulle vara fantastiskt roligt att veta vad ni tycker!

EDIT: Nej, jag kunde inte släppa det gröna. Så det blåa fick försvinna och tillbaka kom grönt! Så får det bli, tills jag har bestämt mig helt!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)