23 Maj

PAUS OCH TEASER

Sommarens första filtallrik med müsli och jordgubbar! Det är inte fy skam.

Det enda jag kan tänka på just nu är att det snart är sommarlov och att jag behöver en paus. Jag känner det i hela kroppen men framför allt så märker jag det tydligt på en punkt. Vet ni vad den punkten är? Jo, att jag tappar all form av kreativitet. Min hjärna är sugen på allt vad pyssel, bakning och handverk heter men jag vet inte vad jag ska göra, kommer inte på något, orkar inte beställa något nytt för att jag inte vet vad jag vill ha och så fortsätter det. Det är faktiskt en galet märklig känsla! Framför allt så är det synd för att bloggen blir lidande. Men håll ut kära läsare, om en dryg vecka är grävjobb, nyhetspublicering, litteraturseminarier och opponeringar över och då lovar jag aningen fler inspirerande inlägg! Tills dess ska jag göra mitt bästa.

Hur löser vi kreativitetsproblemet då? Jo, jag ska helt enkelt tvinga mig själv att ta fram det där pysslet någon kväll i veckan och så ska händerna få pyssla på själva ett tag med något opretentiöst, som att dekorera askar eller så. Då mina vänner, då ska ni se att det nog börjar rycka i pysselnerven. Lite energi på det också sen så kommer allt bli kanon!

För övrigt så har jag väntat jättelänge på att få skriva ett visst inlägg med rubriken ”Ett måste i bokhyllan!”. Det är en väldigt speciell bok som ska komma, mer säger jag inte förens jag har den i min hand! Jag väntar och väntar.. håll ögonen öppna!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)