21 Maj

PROJEKT: FROSTA AV FRYSEN

Vår frys är ett ishål. Och då menar jag ishål. Den är så full av is att det knappt finns plats för någon mat där. Än mindre några bullar! ”Jag måste frosta av den medan det är vinter så att all mat kan vara ute på balkongen utan att smälta under tiden.” Den tanken är passerat minst tusen gånger i min hjärna under den gångna vintern. Idag är det 21 maj, tror ni jag har frostat av den? Nej. Inte Jakob heller om ni gissade på det!

Därför har vi nu påbörjat projekt: Äta ur frysen. Förstå så mycket som ryms i tre lådor. Detta kommer kräva fantasi. För innan jag ska handla middagsmat igen så ska allt vara uppätet! Det är mängder av broccoli, kycklingfiléer, strips, pyttipanna, biffar, 3 kg köttfärs typ, och en massa andra små påsar där innehållet är oidentifierbart på grund av att det är en isklump. Jag ser det lite som ett mission. Inte en enda falukorvsbit ska handlas.

Men ta av det vi redan har, det får man. Så Jakob bakade scones här om dagen. Nybakta scones med hemmagjord apelsinmarmelad. Inte går det någon nöd på oss, inte!

Okej frysen. Nu kör vi!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)