18 Maj

EN SPURT OCH LITE FÖR MYCKET REGN

Det blev en bra dag igår, trots regnet som vägrade sluta att ösa ner. Vi startade dagen med att jag, mamma och pappa promenerade 4 km-rundan i Starloppet, och trots att hela promeneringsledet vandrade fel så att vi i verkligheten bara gick 3,66 km så var vi nöjda ändå! Och blöta. När vi närmade oss mållinjen bestämde jag mig för att spurta, jag kunde bara inte förlora över pappa – han körde för sjutton barnvagn! Så jag tar sats och börjar springa, ganska snabbt för att liksom dra ifrån innan pappa skulle hinna reagera. Jag springer på, vinkar till några bekanta vid sidan av och känner mjälthugget komma smygande. Plötsligt hör jag dem. Stegen. Innan jag har hunnit fatta vad som händer har pappa kutat förbi med med barnvagnen skumpandes framför honom. Mina ben får ny energi, jag tar i allt vad jag orkar, glider förbi honom men snubblar, faller, vevar med armarna i luften. Som i slowmotion ser jag mig själv närma mig marken i en rasande fart. Dunsen är dov när jag tillslut når asfalten och loppet är förlorat.

Nä, jag ramlade inte. Det var ett ljug. Jag förlorade helt enkelt bara.

Jag vet en som i alla fall var glad över att det regnade!

”Yeah, jag låste upp iPaden själv, high five!”

Vi käkade hamburgare. Vi vuxna alltså, lillan åt köttfärssås, med hela ansiktet som vanligt.

Sedan bestämde vi oss för att nonchalera regnet och grilla med några vänner. Men åt, det gjorde vi minsann i glasverandan. Någon måtta får det vara!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)