15 Maj

SOMMARDRÖMMAR OCH STOLTHET

Det känns i kroppen att det är slutspurt i skolan nu. På fredag har vi en stor inlämning, vi har ett gäng böcker att läsa och några småuppgifter kvar. Men jag prickar av, snart är det sommarlov! Jag känner mig faktiskt ovanligt peppad på sommar. Jag brukar som ni kanske vet ha lite blandade känslor inför sommaren. Medan vissa har höstångest så kan jag få sommarångest. Det finns så mycket förväntningar som ska uppfyllas, det ska hittas på saker, samtidigt som man ska jobba och tjäna så mycket pengar som möjligt. På sommaren känns det som att man inte får ha en dålig dag, då ”slösar” man ju en härlig sommardag. Jag kan känna att det blir lite kvävande ibland, helt enkelt. Men den ångesten känner jag som sagt ovanligt lite av just nu! Håller tummarna för att det får fortsätta att vara så och att sommaren blir fantastisk!

I övrigt spenderar jag kvällen med att, förutom att läsa skolböckerna, studera våra tre utgivna nummer. Det är rätt coolt att kunna lägga fram ett gäng tidningar som man själv varit med och skapat!

20120515-220343.jpg

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)