9 Maj

SEMESTER OCH SOLIGA MAJ

Godmorgon kära du! Det här vädret gör mig lycklig, för mig får det gärna vara soligt och 15 grader hela sommaren. Eller ja, medan jag fortfarande jobbar i alla fall. När jag är ledig får det gärna vara några grader varmare!

För övrigt blir det nog så att jag är ledig några veckor i sommar vilket kommer att bli fantastiskt underbart! När man har sommarjobb under de flesta av sommarens veckor så är det så skönt att även kunna få lite ”semester”, då kan man liksom ha semester med gott samvete. Jag håller bara tummarna för att jag och Jakob kommer att få vara lediga ett par veckor tillsammans, det har vi typ aldrig varit under våra fem och ett halvt år tillsammans. Tänk så märkligt, jag tror på allvar inte att vi har haft en gemensam helledig vecka under hela tiden vi har varit ihop. Eller jo, när vi var till Gotland med våra vänner för något år sedan, då var vi ju faktiskt lediga samtidigt, men förutom det så! Då är det dags nu, kan man tycka.

Jag har hunnit pyssla lite såhär på morgonkvisten. Inte helt dumt, P1 i bakgrunden och morgonsolen som skiner på en. Sköna maj – välkommen!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)