7 Maj

LYXPROBLEM OCH BÖCKER

Hej på er! Vilken skön kväll jag har haft. Jag har sett den fantastiska filmen Niceville (ni måste se den!!) och så har jag läst. Jag slits mellan ”Gustavs grabb” som är skriven av Leif GW Persson och kurslitteratur som just nu är ”Den motvillige monarken”. Den sistnämnda är helt okej men det finns många böcker jag hellre läser om jag säger så! Eller så är det bara kurslitteratur-stämpeln som avskräcker. Väldigt troligt.

För övrigt så måste jag bara säga till er bokälskare – om ni har möjlighet, köp en IPad! Det finns inga gränser, du kan läsa böcker i all oändlighet! Det är bara att låna hem gratis från biblioteket och en minut senare kan du läsa boken! Det kunde jag inte ens drömma om när jag var liten?!

Jag är dock kluven. Jag menar, jag älskar ju att köpa böcker? Spara, ställa in i bokhyllan, nöta dem med kärlek. Men nu är det ju så himla enkelt att läsa dem på annat sätt!! Vilka lyxproblem man har.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)