29 Apr

LIVETS KONTRASTER

Vilken dag det blev igår. På dagen var det dop för Cecilia och hon var som vanligt söt som socker! Jag och pappa stod för sången i kyrkan och sedan bjöd hennes familj på tårtbuffé och andra trevligheter! Hon har sovit där i natt och trots att det såklart var trevligt med en sovmorgon (jag sover i hennes rum när jag är hemma), så längtar vi alla efter henne när hon är borta!

Men på livet kan man aldrig riktigt vara förberedd. Bara ett par timmar efter dopet fick vi veta att farfar hade somnat in. Ett liv blir till, ett annat avslutas. Kontrasterna var verkligen tydliga igår. Trots att han har varit sjuk länge så går det ändå inte föreställa sig hur definitivt det känns när det väl händer. Jag har aldrig förlorat någon i min närhet tidigare och det känns som att jag inte har förstått det än. Hur ska jag reagera, vad händer nu? Ibland går det ett tag utan att jag tänker på det, sedan kommer en stund då jag bara tänker på det. Men jag har bestämt att det får vara så. Jag får vara ledsen när jag behöver det, sedan får jag vara glad när jag behöver det. Glädje och sorg, hand i hand.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)