25 Apr

SMOOTHIE OCH HÖST I SIKTE

God morning sunshines! Min lediga dag har verkligen börjat bra, jag har (åter igen) gjort en supersmoothie, de är verkligen enkla. Jag är inne i en smoothie-period. Inbillar mig att det är små vitamin-shotar.  Inga recept krävs, bara häll i det som är gott. I denna hamnade massor jordgubbar, några blåbär, mjölk och florsocker. Hur läskande som helst!

Förresten så är jag nog inte helt slug. Vet ni vad jag började tänka på idag? Jag började längta till hösten. Eller rättare sagt, jag började längta tills jag har haft en fantastisk sommar och sedan FÅR längta till hösten. Hösten då man får krypa in i lägenheten igen, bona omkring sig, återgå till vardagsmyset, pyssla och såklart få börja längta efter jul. Men sedan skyndade jag mig snabbt att släppa de tankarna för så får man bara inte tänka i slutet av april. Det finns ju massor bra med sommaren som jag måste njuta av först – båtturer, rabarbersaft, jordgubbstårtor, sommarböcker och mycket mer! Hösten kommer komma så småningom ändå. Och tur är väl det.

Ha en bra dag fina du!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)