22 Apr

VÄX MINA VÄNNER

Vilket dygn! Jag är verkligen inte gjord för att vara vaken på natten, hela mitt kroppssystem sätts ur spel och idag känner jag mig som en zombie. Men lätt värt det!
Vi kom hem från 24 vid halv sex imorse och vaknade vid lunch, bara det är ju helt knasigt, jag som aldrig sover så länge.

Idag roar jag mig med att strosa omkring här hemma och pyssla på med både det ena och det andra. Jag ska göra lite sylt, kanske en smothie, pyssla några sidor i albumet och så. Jag har också testat en ny grej. Vi brukar ju plantera kryddor varje vår, så även nu, men jag har också testat en ny grej som IKEA har. Där kan man köpa små pappersmuggar med kryddor och medföljande liten jord-puck som sväller när man vattnar, och så kan man lätt och smidigt plantera sina egna små fönsterkryddor. Kul tycker jag som älskar små kitt! Så nu får vi se – IKEA verses ”vanligt” sätt. Väx små liv, väx!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)