12 Apr

GRATTIS FAR!

Idag, eller rättare sagt igår om man ska gå efter klockan, fyller min kära pappa år! Pappa, pappa, pappa. Det är något alldeles speciellt med pappor, håller ni inte med om det? Jag har många minnen med pappa. Jag minns att han alltid kallade mig tösen när jag var liten, jag minns hur roligt det var när jag fick följa med honom på resa med jobbet till Stockholm, jag minns hur stolt jag var (och är) när han sjunger. Sedan är det fantastiskt roligt att se hur han kör sina speciella bus med Cecilia också, busen han alltid har gjort med oss när vi var små. Hur han kör ”Ser du prickarna i taket? Nu ramlar dom neeeer!”, hur han låtsas boxa en i magen och säger att han ska ”magpumpa” en, hur han sniffar en i nacken och säger att det är Sniffen. Som vi tjöt av skratt! Och Cecilia skrattar minst lika mycket. Varför bryta ett vinnande koncept?

Idag har vi firat honom med paket, middag och kalas! Jag har magknip, så mycket har jag ätit. Det gör inget, det var det värt!

Imorgon reser jag iväg och hälsar på Lina i Stockholm, det ska bli superroligt! Jag är tillbaka på måndag, ha det bra så länge kära läsare!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)