10 Apr

LEKSAKSSPIS OCH VECKAN ÅNGESTTIMME

Vilken bra påskhelg det här har varit! Den bästa påsken på länge faktiskt. Förra året gjorde vi inget speciellt vad jag minns och året innan hade vi just flyttat in i lägenheten och jag spenderade helgen med att gråta över att min barndom var oåterkalleligt slut. Tänka sig så trevligt det var ändå att vara vuxen!

Det är dock tur att man får gå ner på barnens nivå ibland. Bokstavligt talat. Igår tillexempel, så spenderade vi en hel del tid vid den nya spisen som har tagit plats i lekrummet hos mamma och pappa. Och den fina tygmaten. Vilken tur att man får göra sådant – trots att man har flyttat hemifrån.

Nu ska jag iväg till tandläkaren och eventuellt dra ut en visdomstand. Fy bubblan va trist. Dyrt och allmänt obehagligt. Men sen, mina vänner, sen är veckans enda ångesttimme över, resterande vecka innehåller bara trivsamma saker! Om en dryg timme är jag fri! Mot Sherwoodskogen!! Eller ja, tandläkaren.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)