5 Apr

PÅSKPYNT OCH VILA – ELLER?

Jag tycker påsk är en alldeles särskilt trevlig helg. Den kommer liksom så lagom där mitt i vårterminen och den är så kravlös. Inget speciellt som måste göras eller fixas innan man kan njuta av helgens ledighet. Nej, påsken den bara är. Jag brukar inte slå på stort när det gäller påskpynt eller påskpyssel heller, jag målar gärna ägg och pyntar med påskkycklingar, men jag tror jag satsar mer på det i ett framtida hus när man kanske får ha en påskbjudning eller två!

Men lite påskliljor och påskgodis kan man väl unna sig. Trevliga för ögat att se på är de i alla fall!

Jakob är med grabbarna på skoterresa i helgen, och gissa vad jag gör? Ja, jag drar såklart på relaxhelg hos stamcellerna. Eller relax och relax, en hel del roligheter ska vi såklart hinna med! Glad påsk på er!

5 Apr

EN BEBIS OCH EN PAPEGOJA – HIGH SCORE

Idag har jag och Lina varit och hälsat på Elin och hennes ny tillskott i familjen – Judit. Det är en rödryggad dvärgara som var så fin, så fin. I början var hon aningens skeptisk, men efter lite mutning hoppade hon över till mitt finger.

Vi gav inte Judit all uppmärksamhet, utan vi gosade såklart med Ralf också. Och fikade.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)