26 Mar

PAPPAS PENGAR

Haha, alltså jag bara måste tipsa om ett TV-program! Har ni hunnit se den fantastiska serien ”Pappas pengar” på SVT? Det är ett barnprogram med Olof Wretling och Johan Ulvesson och jag skrattar högt när jag ser det! Det är humor, det är härligt övertydliga moralkakor och Olof Wretling är underbar i rollen som Bröle. Ni bara måste se, jag trodde inte sådana här barnprogram existerade nu för tiden. I mitt huvud tittar bara barnen på Hannah Montana och Svambob fyrkant, men nej. Guldkorn existerar fortfarande!

Pappas pengar på svtplay. Det får helt klart bli veckans att-göra-tips!

26 Mar

DAGENS TIPS OCH ETT AVSLÖJANDE

Jag gjorde faktiskt ingen tårta till kalaset, helt enkelt för att jag inte hade tid när jag skulle baka flera saker. Jag gjorde cupcakes istället. Om ni någon gång funderar på att välja att göra cupcakes istället för tårta för att spara tid – tänk om! Såhär i efterhand så inser jag att det tar betydligt längre tid att göra och dekorera tjugo cupcakes i jämförelse med att göra och dekorera en tårta. Men va bra, då vet jag ju det tills nästa gång och så kan jag dela med mig av det till er så slipper ni göra samma misstag!

Vet ni vad jag insåg när det gäller cupcakes? Jag tycker faktiskt inte om cupcakes speciellt mycket. De ser läckra ut, de är fina och framför allt så är de roliga att göra, men de är väldigt söta och blir ofta ganska kompakta och det finns så mycket som jag hellre skulle ta från fikafatet! Som en seg blåbärsruta tillexempel. En blåbärsruta eller två går alltid ner. Då är ju frågan, finns det något omoraliskt i att fortsätta bjuda på något som man själv inte tycker är så gott enbart för att det är roligt att göra?

Jag tänker såhär att okej, det kanske det finns. Men så länge jag gör blåbärsrutor också som man kan välja istället, då är ju situationen räddad! Lätt som en plätt!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)