25 Mar

NÄMEN, SÅ TREVLIGT DE VERKAR HA DET!

Återigen en helg där man andas först på söndagskvällen! Hjälp vad mycket trevligt som har hänt! Jag har bakat och fixat, jag har varit på SMASK med mamma och idag har vi tjuvstartat med kalas för lite släkt! Jag är barnsligt förtjust i kalas. Det är liksom bara så trevligt, jag blir aldrig less. Det är någon blandad känsla av att människor är glada, åt vilket håll man än tittar så är det någon man känner och tycker om, det skrattas åt höger och vänster och jag får ofta en utomkroppslig känsla av att jag studerar tillställningen utifrån och tänker: Oj, vad mysigt de verkar ha det! Är ni med om det någon gång?

Jag har fått massor med fina paket, vi har mat i magen, det är undanstädat och jag lutar mig tillbaka. Inte helt dumt! Jag ser fram emot veckan med blandade känslor, det är många saker som ska göras som inte är roliga, men veckan innehåller också födelsedag och förhoppningsvis kommer Lina hem i helgen! Och jag vet av egen erfarenhet att det bara kommer att susa till så är det söndag igen – det gäller att passa på att njuta!

Ha en bra kväll, mina vänner!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)