21 Mar

NUET – OCH MORGONDAGEN

Oj, är det fortfarande onsdag? Det känns som dagen har bestått av tre olika dagar! Jag har hunnit ha slutseminarie med B-uppsatsen, jag har haft fotokurs, jag har varit på kalas, jag har storhandlat, men framför allt så har jag hunnit ha en hel förmiddag med mina favoritbarn! Jag, mamma och de små liven for till Furulundsgården och lekte med alla de andra barnen. Det är sådana timmar som det är fantastiskt att få leva i nuet! Inte hinner man tänka på allt annat man behöver göra då inte!

I morgon är en efterlängtad dag! Jag ska kalasbaka så jag har en liten fikalista som jag ska hinna göra några sorter på! Bland annat ska jag testa mig på konsten att baka macarones, något jag har tänkt prova på länge. Jag har dock hört att det är en hel vetenskap i sig så jag antar att det bara är att hålla tummarna för att det blir någorlunda lyckat! Jag tänker såklart lägga ribban på en lagom nivå och göra tre olika färger och fyllningar på samma gång. Vem sa något om att ta sig vatten över huvudet? Ja, hur som helst så ska jag äta god frukost, baka i mängder och lyssna på P1 hela dagen. Åh, vad länge sedan jag hade en sån dag! Låt det bli torsdag, fort, fort!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)