18 Mar

FUNDERINGAR OM DETALJER OCH MINNEN

Vet ni vad jag tänkte på idag? Jag tänkte på alla historier som farmor har berättat från när hon var liten. Historier om när hon fick sin första riktiga finklänning med blå prickar eller när det kom en fotograf till byn och tog en bild på hela familjen. Historier om hur hon brukade åka på pakethållaren när hennes pappa cyklade eller om hur hon sprang som budbärare mellan grannfruarna.

Jag kom att tänka på det när jag tänkte på min helg och insåg att jag var tvungen fundera ett bra tag innan jag kom på vad jag gjorde i fredags. Eller ännu värre, förrförra helgen, vad gjorde jag egentligen den lördagen? Jag insåg att idag gör vi så otroligt mycket hela tiden så vi knappt kommer ihåg det! Allt är så kul så inget blir så kul att det lyckas sticka ut, förstår ni hur jag menar? Jag vill också kunna berätta detaljer från enskilda dagar till mina barnbarn! Hur vädret var, vilka som var med, vad som inte blev av och vad jag tyckte var det roligaste under dagen. Jakob menar att många minnen kommer tillbaka när man blir äldre och det behövs verkligen ifall jag ska kunna berätta om några enskilda dagar! Tur att man har kameran!

Nu har jag funderat klart, nu blir det söndagsfilm och efterlängtad honungsmelon! Så roligt ordet såg ut när man skrev det. Honungsmelon.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)