13 Mar

FRID I SINNE

Och DÄR var B-uppsatsen inlämnad! Fantastiskt. När jag kom hem kändes det alldeles tomt, så jag var bara tvungen att städa lägenheten och tvätta. Eller rättare sagt, städa det som var kvar att städa.

Jag tror nämligen att jag har kommit på ett superknep. Igår pratade jag med Jakob om en som hittat vägglöss i lägenheten. Jag beskrev vad det var, var de kunde gömma sig och hur äckligt det var. Sedan somnade jag som en stock i soffan igår kväll. När jag vaknade vid midnatt så hade Jakob städat sovrummet till perfektion, skurat varenda fläck, dammsugit, och så vidare. Han hade även städat köket av bara farten tror jag. Han är rolig, han! Jamen just ja Jakob, jag tror minsann att jag såg en silverfisk under badkaret också..

Nu ska jag unna mig helgblommor i förtid och passa på att storhandla en hel drös med godsaker. Sedan ska jag inte lyfta ett finger under resten av veckan. Eller jo, det ska jag ju, men jag ska göra det med frid i pluggsjälen!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)