2 Mar

VAR SAK HAR SIN PLATS

Idag är jag ledig – superledig! Jag har sovit länge, jag har gått en lång promenad, vandrat lite i staden, handlat och när jag kom hem har jag gjort egen sockerpasta! Sockerpasta är det man täcker tårtan med, det är mer elastiskt än marsipan och väldigt lätt att hantera. Det går att köpa färdigt men jag vill gärna att det skulle gå att få till det bra när man gör hemmagjord också, så jag blev så lycklig när den blev alldeles perfekt i konsistensen! Nu ligger den väl inplastad och där får den ligga tills i början av nästa vecka när jag ska göra tårtor! Tårtdekoration är inte det optimala pysslet om man är otålig, man kan ju inte göra tårtan flera dagar i förväg! Det är bara att vänta tills nästa vecka, hur sugen jag än är nu.

I ett försök att stilla pysselsuget så klädde jag in en kartong med lite tyg. Tyvärr har jag ingen fin guide för hur man enklast klär in en kartong, jag hade inget system alls utan improviserade vilket kanske inte är att rekommendera. Men klar blev den, och gissa vad jag ska ha i den? Tårtprylarna såklart! Var sak har sin plats.

Ikväll ska vi på Café Tre är det tänkt, och tills dess tror jag att jag ska baka till syltgrottor. En synnerligen underskattad kaka!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)