27 Feb

TV-PROGRAM OCH TÅRTBESTÄLLNING

Familjen Annorlunda. Vilket fantastiskt program. Så fascinerande, banalt, skräckinjagande och lockande på samma gång! Det är för tillfället det enda TV-programmet som jag försöker passa tiden för att se, och jag vet inte vad det egentligen är som lockar men varje måndag klockan 20 sitter jag där framför teven. Igen och igen.

Förresten, gissa vad jag har gjort? Jajjamänsan, jag har skickat iväg en liten tårtdekorations-beställning! Det var främst det som jag ville ha ut av tårtkursen, jag ville veta vad man får mest användning för, vad man bör köpa och vad man redan har hemma som man kan använda sig av. Så efter moget övervägande fick jag tillslut ihop en liten lista med saker som jag ville ha. Ett par färger och något tillbehör. Nu är det bara att vänta på att paketet dimper ner i brevlådan!

Förresten så lovade jag ju att visa er lite smakprov från lördagen! Tyvärr gjorde vi inga hela tårtor utan övade bara på olika blommor, hur man täcker tårtan och fick andra tips och tricks. Här är lite av det vi pysslade med.

Vi gjorde kallor, fina, enkla och stilrena blommor!

Vi fick prova att göra rosor på olika sätt.

Vi gjorde massor av små fantasiblommor i olika färger som jag la i lager av folie för att de skulle få lite olika former.

Och sedan var jag bara tvungen att göra en bebis. Och ja, det är en ”fuskbebis”, den är gjord från en silikonmall och är ett tydligt bevis på att det går att få läcker dekoration utan att behöva öva eller lägga ner massa tid! Däremot behöver man ha lite pengar, för silikonmallar är rätt dyra har jag hört!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)