26 Feb

ÖVERSIKT OCH OSYNKANDE

Hockey – check! Jag överlevde. Det gick till och med hyfsat bra faktiskt. Lärdom till nästa gång: medtag fingervantar.

Förresten så kom jag på att jag i helgen har ett vidvinkelobjektiv hemma, och plötsligt går det ta översiktsbilder i våra små rum! Det har någon efterfrågat förut och tyvärr har jag inte kunnat ge er det då, men nu så! Ungefär så här bor vi, i en tvåa på 59 kvadrat. Vi trivs kanonbra, men ett pysselrum hade inte skadat alls. Faktiskt.

Nu ska jag och Jakob gå ut på en promenad. Eller ja, det har vi tänkt den senaste halvtimmen. Men vi lyckas liksom alltid hamna i osynk. Jakob står redo i hallen och jag ska bara hämta täckbyxorna. När jag står redo med täckbyxor på så är Jakob på toa. Jag tänker att jag passar på att blogga så när Jakob kommer ut sitter jag vid datorn. Nu är jag klar med bloggandet och Jakob ligger fullt påklädd och halvsover i soffan. Och nu är vi båda hungriga. Äh, vi far nog till mamma och pappa och äter istället för promenad. Det låter minst lika bra tycker jag!

26 Feb

VÅFFLOR OCH HOCKEYFOTO

Godmorgon härliga söndag!

Efter den här helgen känner jag att jag har ny energi, tårtkursen var superrolig och nu är det bara hålla tummarna för att jag får göra Martins och mammas tårta som står på tur! Får jag det mor? Snäälla?
Söndagen började vi med våfflor! Slurp lät det, sedan var våfflorna slut. För övrigt blir mjölk mycket godare om man häller upp den i en glasflaska. Helt sant!

Nu ska jag på hockey, tro det eller ej, jag ska fota sport till en skoluppgift och jag känner mig inte helt trygg om vi säger så. Det är bara att hålla tummarna för att jag har fem hyfsade bilder i eftermiddag som jag kan lämna in!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)