21 Feb

SALTA SNACKS OCH HUMÖR SOM VARIERAR

Det är märkligt hur snabbt dagshumöret kan förändras. Idag när jag gick hem från skolan så kände jag bara att det rent ut sagt var en riktig skitdag. Inget hade gått min väg på skolan och jag var bara less, inte alls sugen på att ta tag i saker.

Men efter ett två timmar långt telefonsamtal med Lina, en bokad Stockholmsresa och nyheten att våra fina vänner ska bli föräldrar, ja då ändrades dagshumöret snabbt! Oj, vad jag fick energi! Bror Martin kom förbi och har hängt här ikväll och plötsligt har hela dagen susat iväg!

Jag fick sådan energi så jag ska ge er ett recept på ett ruskigt gott kvällssnacks. Västerbottenost-sticks! Ja, ni hör ju!

2 1/2 dl riven västerbottenost
2 1/2 dl mjöl
100 g smör
2 msk vatten
äggvita till pensling

Sätt ugnen på 200 grader. Blanda allt och knåda ihop till en deg. Rulla degen i fingertjocka längder och dela dem i 7-8 centimeter långa pinnar. Pensla med äggvita och skjuts in i ugnen i 8-10 minuter! Salt och gott!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)