12 Feb

VARFÖR GÖRA DET IDAG NÄR MAN KAN GÖRA DET I MORGON?

Sådär, då har vara-hos-föräldrarna-bubblan spruckit! Jag kliver in genom lägenhetsdörren och plötsligt inser jag att ju har massvis med saker att göra innan planet till Belgien lyfter på onsdag. Massvis. Det är intressant så bra jag har lyckats att förtränga det under helgen! Men det struntar jag i nu faktiskt, en sak i taget. Nu har min fina Jakob kommit hem, så nu ska jag ta min pappershög, krypa upp i sängen bredvid honom och jobba bort det jag hinner innan sömnen knackar på. Inte helt dumt!

Dagens bästa, förutom Jakobs hemkomst såklart, var kalaset! Har jag sagt att jag älskar kalas? Grattis rally-Hannes!

12 Feb

LÅT MIG SOVA, EN LITEN STUND TILL…

Jag var trött som en gnu hela dagen igår. Det finns två möjliga anledningar till detta. Antingen är det för att jag varvar ner när jag är hos mamma och pappa och att tröttheten liksom kommer ikapp mig. Eller så är det för att jag tog barnskiftet under natten. Jag tänkte att de små föräldrarna skulle få vila en natt, och lillan vaknade inte så många gånger under natten, men kvart i sju så skulle hon absolut ”app!” (hon uttalar upp med ett engelskt uttal). Mysigt på alla sätt och vis men troligtvis anledningen till mina trötta ögonlock.

Gissa vad vi gjorde på morgonen? Vi lekte såklart. Eller lillan lekte och jag låg bredvid och lyssnade på Tarzan på bandspelaren.

Idag är det ett fullt schema. Möte, årsmöte, kalas och sedan kommer fina Jakob hem! Och där emellan ska jag hinna ikapp med lite skolsaker också. Men jag är redo för en full dag efter en helg i slöhetens tecken!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)