6 Feb

DRÖMMAR OCH ÖGONGODIS

Nu har det äntligen ordnats en tårtdekoreringskursdag här i Piteå! Jag anmälde mig – såklart! Det skulle vara så himla roligt att bli duktig på riktigt. Få köpa fint material och pröva på ordentligt! Jag har gjort en lista (som alltid) på saker jag vill lära mig/kolla upp/köpa/eller pröva på när det gäller tårtdekorering. Den är lång, men någon gång hoppas jag kunna pricka av allt eller ännu bättre – ha lagt dit fler och svårare saker! Det skulle vara en fantastisk hobbyverksamhet i framtiden. Det är en liten dröm, starta ett hobbyföretag och kunna lägga till en flik här på hemsidan med prislistor och möjlighet till beställning av tårtor. Om jag glömmer det här någon gång, då får någon av er påminna mig om att se till att det blir av!

Dagens glädjeämne är för övrigt de fina papprena som jag hittade i pysselbutiken. Något blir det förhoppningsvis av dem i framtiden, men tills vidare är de bara söta att titta på. Tänk vad några fina papper kan göra!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)