3 Feb

STIGFUNDERINGAR OCH BLÖTA PLANER

Det är så in i Nordens kallt just nu. Vet ni vad jag funderade på när jag vandrade hem från skolan idag? På väg till och från skolan så har vi en lång stig rakt över en snöig gräsplan. Den där stigen är liksom alltid upptrampad. På sommaren och på vintern. Idag började jag fundera på detta. Alltså, vem är det som tar det där första steget ut i djupsnön? Efter en helg med snöoväder, flera decimeter snö senare, vem tar steget ut? Och hur bildas den här stigen, det är nämligen en märklig stig, den ligger liksom snötäcket. Själv stigen är stenhård och tar man ett steg fel åt sidan, då är man körd. Plums, rakt ner i snön. Lite som djävulsklyftan i Ronja Rövardotter. Vilken hjälte som tar det första steget så att vi alla slipper famla i snödjupet!

Idag har jag riktigt fredagskänsla, såå skönt med helg! Jag är till och med ledig i morgon så då ska jag och Jakob ta med Olle och lillan och bada! Det mina vänner, det är en rolig lördag det!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)