2 Feb

MED EN KOPP TE VID MIN SIDA

För någon dag sedan gick jag och satte mig på ett café när jag hade lunch. Jag tycker det är något alldeles speciellt med att sitta ensam på ett café. Beställa något gott, smutta på en varm kopp te och läsa en bra bok. Kanske ha med datorn och skriva på en artikel eller ett skolarbete. Det är lite samma känsla på ett bibliotek, men ett café är snäppet trevligare. Det ska vara ett sådant här mysigt café där du kan sitta lite avskilt i lugn och ro, ingen utmärkande musik utan bara surret av de andra cafégästerna. Jag skulle kunna sitta så i timmar. I min egen lilla bubbla, medan man samtidigt är en del av något. Jag inbillar mig också att man får inspiration av att befinna sig på något annat ställe än hemmet när man skriver.

Jag vet att det är många som inte alls skulle sätta sig själv på ett café. Men jag kan inte låta bli att älska det. En restaurang är inte alls samma sak. Men ett café, det är något alldeles extra.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)