28 Jan

SEMLOR OCH EN BETYDELSEFULL BERÄTTELSE

Alltså jag är verkligen ingen fantast när det gäller semlor, jag äter kanske två per år där kring fettisdagen, men de två är riktigt goda! Jag gjorde ett lass igår, och som vanligt när det gäller jäst-degar så får jag liksom inte dem att bli sådär härligt fluffiga och fina som mormor får sina bullar. Det är nu märkligt. Men som sagt, övning ger färdighet – hoppas jag!

Sedan fyllde jag den med mandelmassa och grädde, satte mig tillbakalutad i soffan och åt vördnadsfullt min semla. Himmelskt! Ett år tills nästa gång då eller? Nää, jag har ju flera kvar!

För övrigt var jag och lyssnade på en kvinna igår som berättade om sitt liv och sin tid i förintelselägret Auschwitz. Det är något med berättelser från andra världskriget som är så otroligt gripande, obehagligt, sjukt och fascinerande på samma gång. Hur är det möjligt att någon överlevde det där? Hur bygger man upp ett nytt liv när alla från det tidigare livet är mördade? Det är fantastiskt värdefullt att hinna få lyssna till någon av de överlevande, det börjar tyvärr inte finnas så många kvar idag.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)