23 Jan

MÅSTEN OCH MILJÖOMBYTEN

Vet ni hur jag känner inför den här veckan? Pust och pä. Nä, jag är faktiskt inte alls sugen på den här veckan, massvis med små inbokade träffar, möten, att-göra-saker, och komma-ihåg-prylar. Och inget av det är sådär sprudlande roligt heller. Men jag antar att det måste komma någon sådan vecka också för att man ska uppskatta de roliga, nu har ju då i alla fall snart måndagen passerat och det är ju inte fy skam! Härliga tisdag, jag är redo!

För övrigt känner jag mig sugen på ett miljöombyte. Inte en flytt eller så, men bara en helg på annan ort hade suttit fint. En Stockholms-resa måste givetvis hinnas med i vår, jag brukar hälsa på Lina i regel en gång per termin och i höstas blev det inte av så nu är det verkligen dags. Sedan ska jag ju till Bryssel också om några veckor! Ack, det är härligt att ha något att se fram emot. Tills vidare nöjer jag mig med det, om än lilla, miljöombytet som en tripp till mor, far och lilla fröken ger!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)