22 Jan

DET HEDERLIGA ALBUMET

Idag handlar det mycket om att göra snyggt, prestera och ha något att visa upp. Det ska tas snygga bilder, de ska framkallas och sen ska man scrappa in bilderna i läckra och kreativa album. Jag förstår verkligen att alla inte har tid, lust eller ork för att sitta och scrappa alla bilder. Det tar tid, det tar energi och sen kostar det en hel del också.

Idag satt jag och placerade in bilder i ett fotoalbum som jag ska ge bort, och jag insåg att man absolut inte ska underskatta ett vanligt, hederligt fotoalbum. Sluta för allt i världen inte ut att framkalla era bilder för att ni får prestationsångest när det gäller att sätta in dem i fotoalbum, köp ett album, en penna och små fotofyrkanter så går det att tillverka album som är jättetrevliga att titta i! Jag gjorde ett helt album idag på bara ett par timmar, opretentiöst men ack så trevligt!

Den stunden då jag inte längre tycker det är roligt och givande att scrappa, då lägger jag av och gör vanliga album istället, det är trots allt för bildernas skull som vi tittar!

22 Jan

HEMMAHELG OCH POLKAGRISBISCOTTIS

I helgen har jag och Jakob en inte-gå-utanför-dörren-helg. Jakob är sjuk och direkt efter jobbet igår så åkte vi och bunkrade upp med godsaker, for hem och låste dörren om oss, och har inte stuckit ut näsan sedan dess. Ganska trivsamt med en sådan helg om ni frågar mig, de förekommer inte särskilt ofta! Var tredje år eller så.

Jag passade på att byta ut de sista, torra saffransskorporna i kakburkarna mot nya fräscha polkagrisbiscottis – ljuvligt goda! Som jag ofta påpekar anser jag att allt med polkagris är gott, men dessa är verkligt utsökta.

Receptet har jag snott från sötasaker och enklare – och godare – bakverk får man leta efter.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)