19 Jan

LÄTTGJORDA SYRLIGHETER MED LIME

Vissa dagar, de bara susar iväg utan att det känns som att man har fått ett dugg vettigt gjort. Jag brukar försöka övertala mig själv att man kan behöva sådana dagar också för att ladda upp och ha mer energi till de andra dagarna. Eller så njuter man bara, mixar ihop en enormt läskande jordgubbsdrink, smuttar på den och är glad för att man lever och har hälsan! Det gjorde då jag idag i alla fall!

Det är löjligt hur fort den går att göra i förhållande till hur god den är, helt tvärtemot hur det var med de där cakepopsen om ni minns? Nä fy, då är det här betydligt mer värt!

Gör såhär:
Mixa ihop ett helt gäng med jordgubbar, gör en sockerlag som du värmer med ungefär en deciliter vatten och en deciliter socker, låt det svalna. Häll ihop det med de mixade jordgubbarna och pressa i mycket lime. Smutta och njuuut!

För övrigt så är tårtan beställd, det mesta är fixat och snart ska jag iväg och inhandla diverse nödvändigheter för morgondagen. Varför då undrar kanske ni? Jo, för att i morgon är det en stor dag! Det är nämligen release-dag för vår skoltidning! Jippie!!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)