16 Jan

FUSKGLASS OCH BEFRIANDE LISTOR

Idag har jag en låååång to-do-list med massa små fixsaker som jag har skjutit upp. Ringa hit, maila dit, föra över det, ordna något annat. Men det bästa är att det rantar efter snabbt, och varje gång man får stryka något så känner man sig sådär lite extra nöjd. Jag tror att listor är väldigt bra som en psykisk befrielse, skriv upp det så att du sedan får stryka det! Om man bara har allting i hjärnan så brukar det snurra omkring där, bland allt annat som ska göras, ett bra tag efter det redan är gjort. Tanken far ändå förbi, ”gjorde jag det där?”. Med listor är det enkelt – check!
Jag älskar att få saker gjorda.

Vet ni vad jag mer älskar? Glass. Och ja, det går ganska snabbt att göra glass själv, men det tar ju sådan tid för det att bli glass om man inte har en glassmaskin. Ifall man då bara blir kanonsugen på en enda gång, som jag blev igår, och absolut ville ha en speciell smak på glassen och bara hade vaniljglass, ja då fuskar man till sig det på några sekunder. Man tar vaniljglassen och mixar ihop det med valfri smak. Hur enkelt är inte det??
Igår blev det polkagriskross. Fantastiskt.

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)