15 Jan

TULPAN-SMART

Idag är det tulpanens dag och till min lycka så såldes tulpaner för en extra liten slant på matbutiken när vi var och veckohandlade tidigare idag. Jag norpade snabbt åt mig en bukett, tittade på Jakob och menade att den här var jag minsann värd. I mitt stilla sinne hoppades jag att han skulle tänka på hur duktig jag var på något eller att jag var så söt, men nej. Han funderade ett tag, jag funderade ett tag, sedan flinar han och kommer fram till att okej, jag var värd den för att jag hade borstat tänderna idag. Och ja, det kan ju tyckas vara aningens tråkigt att det var det enda han kom på, men i mitt inre flinade jag skadeglatt. Jag hade ju glömt borstat tänderna just idag! Jag sa inget, och fick således buketten i alla fall. Man är ju inte dum, inte!

Tulpanens dag firade vi sedan med Flygande Jakob. Nu – söndagens traditionella hyrfilm!

15 Jan

MED SKOG I SIKTE

Åh, det är sådana här söndagsmornar som man bara hade önskat att man bodde lite längre bort från staden och bara hade skogen runt hörnet. Eller okej, vi bor i Piteå och skogen är inte så långt bort ändå, men det hade varit så härligt att bara kunna ta sparken till närmaste berg, vandra upp dit, sätta sig på en renfäll med en termos varm choklad och fundera på valfritt ämne. Så underbart! Det ska jag göra någon gång i vår. Jag tror dock att jag avvaktar tills det inte är 17 minus utanför hemmets varma väggar. För just nu är det nog mer mysigt i teorin än i praktiken är jag rädd. Just nu nöjer jag mig med varm choklad inomhus och ett par hårdbrödsmackor med leverpastej. Det är inte kattskit det heller!

För övrigt är jag inne i ett pysselflow nu, skulle kunna scrappa hela dagen om jag så bara finge. Detta är ett urval av senaste veckans bravader. Åter igen, om ni inte har testat – gör´t!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)