8 Jan

RALF OCH EN HEL DRÖS MED TÅRTOR

Vilken mysig tillställning dop är! Det får liksom bli som det blir när barn är med vilket är rätt avslappnande! Jag spelade piano till min kära far som sjöng och sedan bjöds det på en fantastisk tårtbufé efteråt. Och Ralf – ja han skötte sig utmärkt!

Tårtor fanns det som sagt gott om, tyvärr kan jag inte ta åt mig äran för denna läckra kreation, det är kusin Anna som är skaparen! Snygg va?

Sådärja, veckohandlingen är gjord, jag och Jakob har ätit godmiddag bestående av vitlöksbiffar och ugnsrostade rotfrukter med tzatsiki och nu ska raggsockorna på, sedan är det hyrfilm som gäller så fort Jakob har pallrat sig upp från badkaret! Tillbaka till rutinerna!

8 Jan

DOP OCH DAGENS FÄRG

Idag ska jag på dop! Ett dop kan verkligen förgylla en söndag! Och efter en sådan här välfylld och onekligen lite extra trevlig helg så tycker jag att ett dop blir som pricken över i:et. Jag har således försökt piffa upp mig inför detta stundande högtidstillfälle. Turkost är dagens färg!

Vad gör ni denna söndag innan vardagen börjar om på nytt? Det är med blandade känslor som skolan börjar om, å ena sidan tycker jag att jag har haft ett ovanligt långt och skönt jullov, å andra sidan så har det gått så rasande fort och vem vet när man har ett sådant här jullov igen?? Men vardagen knackar på dörren och jag antar att det bara är att släppa in den! Men först – dop!

Det här är för alla som gillar IE6 och Opera på Nintendo Wii.

Tyvärr kommer den här siten att se väldigt tråkig ut i för er så du gör nog bäst i att byta webbläsare. Chrome eller ett PS4 är mitt förslag.

Frågor på det?:)